summit.jpg

Vrouwenwijsheid

ONLINE SUMMIT

40 Vrouwen - 40 Verhalen
over groei, kracht en transformatie

Tijdens de online Summit, begin september, interview ik 40 vrouwen, allen met een bijzonder krachtig verhaal.

Ze delen hun persoonlijk verhaal over

  • kracht, groei en transformatie

  • hoe ze moeilijke periodes in hun leven beleefden

  • de inzichten, de wijsheden die hieruit voort vloeiden

Laat je inspireren en ontdek wat hun inzichten ook voor jou leven mogen betekenen.

De komende weken worden de sprekers bekend gemaakt.

 

Meld je nu alvast aan zodat je niets mist van wat een ongelooflijke, inspirerende en transformerende 10-daagse online ervaring belooft te worden.

Praktisch:

Van 1 september tem 10 september verschijnen de interviews. Deze kan je online volgen en bekijken op je eigen ritme tijdens de maand september.

Het volledige programma en de praktische info ontvang je eind augustus.

Daarnaast staan er ook verschillende geschenken op je te wachten, maar daar ga ik nu nog niet teveel over verklappen.

Ontdek hieronder elke week de nieuwe gastspreeksters

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Programma

1 september

Kathleen Weuts - Lou'k Up

Samen met haar superman Koen is zij de trotse mama van zoontje Lou, voor altijd 11 maanden, en dochter Dot, 3 jaar. Hoe zij hiermee omgaat en hoe zij hierdoor een rouwrevolutie in de wereld wil zetten, vertelt ze tijdens ons gesprek. Om het met Kathleen haar woorden te zeggen: "Lou’k up, there’s always a reason to go on!"

Sanne Boons - LeadingLady Coaching

Sanne had alles om gelukkig te zijn en toch voelde ze zich niet zo. Het moment waarop ze besefte dat ze zichzelf, ergens onderweg, vergeten was, veranderde alles. Sindsdien bewandelt zij het pad van zelfliefde en heeft zij haar leven een nieuwe wending gegeven.

Sofie Vanhoutte - Krijtlijn

Sofie is een straffe madam. Hoewel zij leeft met een beperking, kiest zij heel bewust voor vrijheid. Ze schreef intussen 2 boeken, waarvan de eerste met de titel 'Sofie rolt door het leven.' Deze titel spreekt boekdelen over hoe zij omgaat met haar situatie en typeert haar vooral figuurlijk als mens, als Sofie. Zij inspireert anderen om te denken in mogelijkheden, om voor vrijheid te kiezen, voorbij beperkingen.

Kathleen Steegmans

Kathleen is kunstenares. Hoewel zij thuis kunst met de paplepel werd ingegoten, was het voor haar toch niet evident om hiervoor te kiezen, integendeel zelfs. Toch, vele omwegen en hobbels later, leeft zij haar droom. Laat je inspireren en vind de moed, de kracht om ook voor jouw droom te kiezen.

summit.jpg