Ervaar jij soms/vaak weerstand?

Wat een magisch weekend was het. Ik geef toe... de zomerzonnewende, de winterzonnewende... dat vind ik toch wel bijzondere, magische periodes in het jaar. Het doet me stil staan bij hoe onze aarde doorheen het heelal zoeft, rondom de zon en hoe alles een plek heeft in het grotere geheel... en hoe wij daar als een ini-mini stipje deel van uit maken.


Tegelijk was het nieuwe maan, het moment van de maand waarin we met onze groep samenkomen in een healingcirkel. De boodschap voor de cirkel deel ik vandaag ook graag met jou.


Dit is de uitnodiging van het moment


Je wordt uitgenodigd om datgene waartegen je de grootste weerstand ervaart, al je liefde te geven en meer. Omarm het helemaal, doordrenk het met je liefde, met onvoorwaardelijke liefde...

Zolang je weerstand voelt en frustraties, kwaadheid... ervaart, zolang je je ergens tegen verzet, zit je in vechtmodus en vraagt dit al jouw energie. Hoe kan je groeien, hoe kan iets veranderen zolang je hier met al je macht aan vasthoudt? Ja, dit kan heel frustrerend zijn, doch vragen wij je om je weerstand net zolang liefde te sturen totdat je voelt dat de weerstand smelt, als sneeuw voor de zon & er een opening ontstaat, ruimte... waaruit het nieuwe geboren kan worden.

Jij bent naar de aarde gekomen met een missie, om licht te brengen, om licht te zijn tijdens deze uitdagende tijden. Doch zolang jij je tegen het donker verzet, kan jouw licht niet ten volle stralen, hoe tegenstrijdig dat ook mag klinken.

Vergelijk het met een eikenboom... alvorens die boom staat te pronken als een prachtige, krachtige eik heeft hij een hele weg afgelegd. De eikel, het zaadje, moet zich eerst helemaal overgeven aan het donker... om daar kracht en voeding te verzamelen. Pas na een hele tijd in de omhelzing van moeder aarde, kan die eikel zijn eerste takje boven de grond, in het licht laten zien. Stel je eens voor dat die eikel zou vechten tegen het donker, weerstand zou bieden aan de aarde, dan kan hij veel minder sterk groeien of misschien wel helemaal niet.

Dus geef je weerstand al je liefde, geef je strijd op, geef je over en vertrouw, zodat jij helemaal kan stralen als het licht dat je bent


Wil je volgende keer deelnemen aan de healingcirkel, kom dan bij onze besloten facebookgroep 'Hartekracht, licht in het donker'.


39 keer bekeken