Eigen-wijs-heid

Bijgewerkt: mrt 14

Jouw eigen wijsheid, eigenwijs en op eigen wijze ervaren.


Eigen-wijs-heid herkennen

Stel, je zit ergens mee… je babbelt erover met je vriendinnen en je vraagt goede raad om met je probleem om te gaan. Je vriendinnen hebben waarschijnlijk supertips die je goed kan gebruiken. Je weet dat ze gelijk hebben en past hun tips toe. 1 dag, 2 dagen, een week… gaat het goed. Maar als je vanbinnen niet voelt dat het 110% klopt, duurt het meestal niet lang vooraleer die supertips in de vuilbak belanden.


Diep vanbinnen voel je dat er iets ontbreekt, dat het voor jou niet klopt. Je eigen wijsheid probeert op eigen wijze jou te laten weten dat de beste oplossing voor jou in jezelf zit! Je hebt dit waarschijnlijk al wel eens ervaren. Als het antwoord dat je zoekt, uit jezelf komt is het veel gemakkelijker om het toe te passen en vol te houden.


Eigenwijs-heid helpt je herinneren aan je eigen wijsheid.

Eigen-wijs-heid opvolgen

Eigen-wijsheid, raad geven aan anderen is voor jou meestal geen enkel probleem. Je vriendinnen komen waarschijnlijk zelfs graag naar jou toe voor goed advies en wijze raad. Super! Jouw eigen wijsheid toont zich ook nu aan jou. Misschien is het je al eens opgevallen dat de raad die je anderen geeft, ook van toepassing is op jezelf…. Neen? Probeer er dan maar eens extra op te letten. Je zal merken dat het advies dat je geeft, je zelf ook goed kan gebruiken. Hoewel, ik geef toe, soms is het best een uitdaging om dit te erkennen.


Eigen-wijsheid voor anderen ook zelf opvolgen.

Eigen-wijs-heid ervaren

Eigen-wijsheid, innerlijke wijsheid, intuïtie… Alle wijsheid die je nodig hebt om je leven ten volle te leven zit verborgen in jezelf. De kunst is deze bron aan kennis, deze wijsheid te ontdekken in jezelf, toe te passen en te ervaren in je leven.


Wanneer je je innerlijke wijsheid, je intuïtie erkent en op eigen wijze toepast, ervaar je synchroniciteit & magie in je leven!


De dag van vandaag zijn er gelukkig verschillende manieren ontwikkeld om toegang te krijgen tot je innerlijke bron van wijsheid. Zo biedt onder andere Vedic Art je een praktisch stappenplan om al schilderend je eigen-wijs-heid te ontdekken. Via je schilderdoeken kan je oefenen, spelen en experimenteren totdat je jouw eigen-wijs-heid ook in je leven ervaart.


Jouw eigen-wijs-heid maakt je uniek!
14 keer bekeken