Hey, 

van harte welkom op de website van Just Bie. Een klein rustpuntje, in een grote digitale wereld, dat wil uitnodigen tot gewoon zijn wie jij bent.

Ik ben Tinne, creatieve bewustzijnscoach. Ik help je de verbinding met je hart te versterken en haar taal te begrijpen.

Het leven is meestal niet enkel rozengeur en maneschijn. Dat heb je waarschijnlijk zelf al aan den levende lijve ondervonden.

Het leven is een heldhaftige reis, boordevol uitdagingen en obstakels. Het is heel makkelijk om je hierdoor slachtoffer te voelen van je leven, maar dat is net niet de bedoeling. Het leven nodigt je uit om jouw rol als held op te nemen, als de creator van jouw leven.

 

Het leven overkomt je niet, het leven is een spiegel van dat wat in jouw hart leeft. Hoe sterker je hartsverbinding, hoe bewuster je in het leven kan staan. Je denkt in mogelijkheden en kansen, je voelt dat je deel bent van een groter geheel en je weet dat alles een plekje heeft, een reden van bestaan.

 

Jij bent hier om je te herinneren wie je werkelijk bent en om jouw unieke plek in het grotere geheel in te nemen.

 

Als creatieve bewustzijnscoach help ik je de verbinding met je hart versterken, zodat je haar taal leert begrijpen, opnieuw voelt wat jouw dromen en verlangens zijn en jij jouw unieke leven kan leiden.

Ik wens het je van harte toe!

Tinne

08-min.jpg

Maakt jouw hart nu een sprongetje of denk je misschien

'jeetje, hoe moet ik daar aan beginnen'? 

 

Boek een vrijblijvend hartegesprek en dan bekijken we samen wat jij nu nodig hebt.

AnsPhotography_2020_business_TinneDeBie_

O ja, ik hou van schilderen en creatieve expressie! 

Creatieve workshops staan dan ook regelmatig op het programma, helaas momenteel op een heel laag pitje door de huidige maatregelen.

Wist je trouwens dat creativiteit niet alleen een speelse, kleurrijke uitlaatklep is, maar dat het één van de eenvoudigste manieren is om je hartsverbinding te versterken en dichter bij jezelf te komen

Meer schilderijen kan je hier bekijken.

Waarom ik doe wat ik doe

Overleven, zo zou je in één woord de eerste dertig jaar van mijn leven kunnen omschrijven. Al die tijd voelde ik me slachtoffer van de gebeurtenissen van mijn leven, totaal onbewust weliswaar. 

Sterker nog, als je mij toen verteld zou hebben dat ik ooit een boek zou schrijven en andere mensen zou inspireren, leren over de kracht van hun hart, dan had ik waarschijnlijk de slappe lach gekregen.


Werkelijk, op dat moment had ik alles geprobeerd om mezelf beter in mijn vel te voelen - van gezonde voeding tot persoonlijk kleur- en stijladvies, van loopbaanbegeleiding, intuïtieve ontwikkeling tot reiki. Elk boek en elke cursus had ik verslonden met als resultaat nul komma nul. Dat is waarschijnlijk wat overdreven, maar zo voelde het wel. Het bleef bij kennis verzamelen met mijn hoofd. Het toepassen en het ervaren in mijn dagdagelijkse leven was andere koek.

 

Als ik daar nu op terug kijk, zie ik dat ik leefde vanuit mijn hoofd. Mijn hart zat zo dicht als een hardnekkige mossel en als ik al iets voelde, was het alsof er aan de binnenkant niets zat behalve één grote, gapende wonde. Om de zoveel tijd stond ik bij de huisarts met het volgende kwaaltje waar geen antwoord voor te vinden was. Allerlei etiketten passeerden de revue.


De buitenwereld zag echter een andere Tinne. Een Tinne die altijd klaar stond met raad en daad, iemand waar je alles aan kon vragen, altijd paraat met een glimlach, altijd goedlachs. Nu is dat nog altijd één van mijn sterke punten, maar destijds was het alles voor de ander en niets voor mezelf. Ikzelf telde niet mee, ik wist niet eens wie ik was of wat ikzelf van het leven verlangde.

Als er al sprake was van een ikje dan was het een klein, bang meisje dat gehoorzaam alles deed wat anderen van haar verlangden uit angst om vergeten en achtergelaten te worden. Ik was het kleine, arme meisje dat door haar moeder verlaten was. Niet meer, niet minder. 

 

Wat is er dan veranderd? Wat heeft voor een totale ommekeer gezorgd? Er was geen prins op het witte paard, er was geen magisch toverdrankje of medicijn. Het was hartverscheurend, als een donderslag bij heldere hemel, een flauwe grap van de kosmos.


De dag waarop ik het nieuws kreeg dat mijn moeder om het leven was gebracht, markeerde het einde van mijn leven zoals ik het kende. Dagen, wekenlang huilde ik. Om alles wat mijn moeder nooit was geweest, om alles wat mijn moeder wel was geweest... alle pijn, alle verdriet die ik in het donker had weggestopt, bengelde nu als hete tranen over m’n wangen. Het voelde alsof een bulldozer mijn hart verpletterde. Maar te midden van die hartverscheurende pijn, voelde ik bovenal liefde.

Waar jij je nu ook bevindt in je leven, ik ken je frustraties, je pijn, je wanhoop. Het antwoord dat je zoekt, is niet daarbuiten te vinden. Want hoewel elke methode werkt, als jij ze volgt enkel omdat je denkt dat het zo hoort, zal ze je geen stap verder brengen. Je zult telkens botsen tegen de muren rondom je hart.


Het enige antwoord dat voor jou werkt, vind je in je eigen hart.

 

Je hart is je innerlijke krachtbron, jouw bron van wijsheid, vreugde, licht, energie en ja, ook van liefde. Geen zeemzoeterige, romantische liefde waarbij alles rozengeur en maneschijn is.

Wel pure liefde voor het leven zelf waarbij je 100% bewust je unieke zelf mag zijn.

08-min.jpg
Je bent niet alleen, je bent niet vergeten of verloren
Je bent, hier op aarde, voor een reden
Je bent het alleen eventjes vergeten
Ik help je herinneren wie je in wezen bent, voorbij je overtuigingen, voorbij je beschermingsmechanismen.
Maak opnieuw verbinding met je essentie,
met je pure zelf, 
met het licht dat jij bent! 

Met welke tools ondersteun ik jou?

* Integrale gezondheidsbegeleider * Vedic Art Teacher * Levens- en zielemissiecoach

Intuïtieve ontwikkeling, talentgedreven coachen, Becoming a Teacher of Presence, Universal Diplomacy, Bridge of Grace, Heart of the Universal Human... en nog vele andere opleidingen

Concreet betekent dit dat ik werk met onder andere:

Creatieve expressie, reiki, sjamanistische healingtools,

kinesiologie, emotionele transformatie technieken, bachbloesems,

de 5 transformaties

om jou te ondersteunen in je bewustzijnsproces, zodat je herinnert wie je werkelijk bent.