White%20Plants_edited.jpg

Hey, 

van harte welkom op de website van Just Bie.

 

Een klein rustpuntje, in een grote digitale wereld, dat wil uitnodigen tot gewoon zijn wie jij bent.

Weet je, het leven is meestal niet enkel rozengeur en maneschijn. Dat heb je waarschijnlijk zelf al aan den levende lijve ondervonden.

Het leven is een heldhaftige reis boordevol uitdagingen en obstakels. Het is heel makkelijk om je hierdoor slachtoffer te voelen van je leven, maar dat is net niet de bedoeling. Het leven nodigt je uit om jouw rol als held op te nemen, als de creator van jouw leven.

 

Het leven overkomt je niet, het leven is een spiegel van dat wat in jouw hart leeft. Hoe sterker je hartverbinding, hoe bewuster je in het leven kan staan. Je denkt in mogelijkheden en kansen, je voelt dat je deel bent van een groter geheel en je weet dat alles een plekje heeft, een reden van bestaan.

 

Jij bent hier om je te herinneren wie je werkelijk bent en om jouw unieke plek in het grotere geheel in te nemen.

 

Als creatieve bewustzijnscoach help ik je de verbinding met je hart versterken, zodat je haar taal leert begrijpen, opnieuw voelt wat jouw dromen en verlangens zijn en jij jouw unieke leven kan leiden.

Ik wens het je van harte toe!

Tinne

Maakt jouw hart nu een sprongetje of denk je misschien 'jeetje, hoe moet ik daar aan beginnen'? 

 

Boek een vrijblijvend hartegesprek en dan bekijken we samen wat jij nu nodig hebt.

Wist je trouwens dat creativiteit niet alleen een speelse, kleurrijke uitlaatklep is, maar dat het één van de eenvoudigste manieren is om je hartsverbinding te versterken

Ik hou van schilderen (maar neem er niet altijd genoeg tijd voor) 

Meer schilderijen kan je hier bekijken.

Just Bie in de media