AnsPhotography_2020_business_TinneDeBie_social_6P6A9235.jpg

Hey,

zo fijn je hier te ontmoeten. Ik ben Tinne, creatieve bewustzijnscoach en het is mijn missie om vrouwen, die zichzelf ergens onderweg uit het oog verloren zijn, opnieuw te verbinden met hun hart en ziel. Zodat ze herinneren wie ze werkelijk zijn, de moed en de kracht in zichzelf herontdekken om hun unieke leven te leven.

Enkele weetjes

  • Trotse mama van Nand en gelukkig getrouwd met Marjo

  • Zot van boeken en cursussen die gaan over het hart, de ziel en spiritualiteit

  • Creativiteit heeft in 2014 mijn hart wakker gekust en veroverd. Hieronder zie je impressie van enkele werken. Klik hier voor het volledige portofolio.

  • Eerlijk? Ik droom van een verlichte wereld waarin ieder zijn plek mag innemen, een wereld van verbondenheid, gelijkwaardigheid en harmonie.

Waarom ik doe wat ik doe

Hartegroet, 

Tinne

Overleven, zo zou je in één woord de eerste dertig jaar van mijn leven kunnen omschrijven. Al die tijd voelde ik me slachtoffer van de gebeurtenissen van mijn leven, totaal onbewust weliswaar. Ik was het kleine, arme meisje dat door haar moeder in de steek gelaten werd; niet meer, niet minder.

Ik had geen flauw idee wie ik was, wat ik van het leven verlangde. Sinds het vertrek van mijn moeder telde er maar 1 ding: ervoor zorgen dat dit niet nog eens zou gebeuren. Wat resulteerde in een flinke, brave, gehoorzame meid naar de buitenwereld toe en een klein, bang meisje aan de binnenkant. 

Op den duur begon zich dit te wreken. Kwaaltjes staken de kop op en ik voelde me allesbehalve gelukkig. Hoopvol zocht ik naar antwoorden voor mijn problemen in de buitenwereld. Enkel om tot de conclusie te komen dat de innerlijke leegte bleef.

Wat is er dan veranderd? Wat heeft voor een totale ommekeer gezorgd? Er was geen prins op het witte paard, er was geen magisch toverdrankje of medicijn. Het was hartverscheurend, als een donderslag bij heldere hemel, een flauwe grap van de kosmos.


De dag waarop ik het nieuws kreeg dat mijn moeder om het leven was gebracht, markeerde het einde van mijn leven zoals ik het kende. Dagen, wekenlang huilde ik. Om alles wat mijn moeder nooit was geweest, om alles wat mijn moeder wel was geweest... alle pijn, alle verdriet die ik in het donker had weggestopt, bengelde nu als hete tranen over m’n wangen. Het voelde alsof een bulldozer mijn hart verpletterde. Maar te midden van die hartverscheurende pijn, voelde ik bovenal liefde.

Waar jij je nu ook bevindt in je leven, ik ken je frustraties, je pijn, je wanhoop. Het antwoord dat je zoekt, is niet daarbuiten te vinden. Want hoewel elke methode werkt, als jij ze volgt enkel omdat je denkt dat het zo hoort, zal ze je geen stap verder brengen. Je zult telkens botsen tegen de muren rondom je hart.


Het enige antwoord dat voor jou werkt, vind je in je eigen hart.

 

Je hart is je innerlijke krachtbron, jouw bron van wijsheid, vreugde, licht, energie en ja, ook van liefde. Geen zeemzoeterige, romantische liefde waarbij alles rozengeur en maneschijn is. Wel pure liefde voor het leven zelf waarbij je 100% bewust je unieke zelf mag zijn.

Wat heb jij nu nodig? Waar sta jij in je leven? Ik hoor het graag.

 

Stuur me gerust een mailtje met je vraag, je verhaal - tinne@justbie.be Laten we samen ontdekken wat jij nu nodig hebt.