Harteziener

BEN JIJ EEN HARTEZIENER?

Welkom bij de Hartezieners Community

Een harteziener leeft met een open hart, ook al heeft ze vele watertjes doorzwommen en donkere periodes gekend in haar leven.

Ze ziet mogelijkheden, denkt in oplossingen, zelfs wanneer alles tegen lijkt te zitten. Ze kent geen problemen, enkel uitdagingen en levenslessen. Ze ziet het grotere geheel en haar samenhang. Ze heeft een sterke verbinding met haar hart en begrijpt haar taal. Ze volgt de aanwijzingen die haar hart aangeeft.

Ze leeft haar leven in liefde, met wijsheid, symboliek, creativiteit en de natuur als haar trouwe metgezellen. Ze is vervuld van vreugde, vertrouwen, vrijheid en innerlijke vrede.

Ze leeft in verbondenheid met zichzelf, met de mensen en de wereld om haar heen.

AdobeStock_132632989-min.jpeg

Als harteziener kijk je naar je leven met ogen van liefde en ervaar je een sterke hartsverbinding in alles wat je doet.

Harteziener Love and Light

12 maanden lang ontvang je tools en ondersteuning om:

 • opnieuw te leren voelen en je gevoel te leren vertrouwen

 • minder te piekeren en in je hoofd te zitten

 • je hartsverbinding te versterken

 • de taal van je hart te leren begrijpen

 • oude overtuigingen, patronen en 'moetjes' te transformeren

 • je innerlijk kind te helen

 • je hartbeschermer (je ego) beter te begrijpen

 • je dromen en je verlangens wakker te maken

 • te herinneren wie je werkelijk bent

Overleven maakt plaats voor Leven

Je ontdekt je persoonlijke blueprint voor jouw unieke hartsverbinding. Want hoewel je een portie universele inzichten ontvangt en eenvoudige, praktisch toepasbare tips, ontdek je ook waar jouw hart van gaat stralen en hoe je dit meer kan integreren in je leven. Je leert mogelijkheden zien in plaats van obstakels. Je verwerft meer inzicht in jezelf en in je leven. Je ervaart opnieuw meer balans, harmonie & verbinding.

 

Overzicht modules

Hartekracht is een holistisch traject, gericht op het ervaren van je eigen innerlijke kracht en wijsheid. Je ontvangt daarbij de tools en de ondersteuning om je te herinneren wie je werkelijk bent, wat jouw dromen en verlangens zijn. Daarnaast leer je ook oude patronen en overtuigingen transformeren. 

Hieronder krijg je alvast een korte schets van de verschillende thema's die aan bod komen. Oude en nieuwe, Oosterse en Westerse wijsheden komen hierin samen om jou volledig te ondersteunen op alle niveaus. 

 

LICHAAMSBEWUSTZIJN

Inzicht in de stressreactie en het 

zelfgenezend vermogen van je lichaam. Kom tot rust, kom thuis in jezelf.

EMOTIONEEL WELZIJN

Je emoties als richtingaanwijzers, om je energie in beweging te zetten. Hoe geef je je emoties de nodig ruimte om er te mogen zijn?  

MENTAAL WELZIJN

Belemmerende gedachten en overtuigingen transformeren in mogelijkheden en groeikansen.

SPIRITUEEL BEWUSTZIJN

Verdiep je verbinding met je energetische zelf, met de bron in jou door energetische oefeningen en spirituele wetten te integreren in je leven.

HARTBESCHERMER

Hoe werkt jouw hartbeschermer? Wat is zijn impact en wat heeft hij nodig? Ontdek hoe je met hem kan samenwerken.

HARTSVERBINDING

Herstel en versterk je hartsverbinding. Eenvoudige tools en oefeningen die je ondersteunen om de verbinding met je hart, met jezelf weer te voelen.

TAAL VAN JE HART

Je hart spreekt een eigen taal, als een zacht gefluister in de wind. Hoe je haar hoort, ontdek je hier.

WIJSHEID VAN JE HART

Je hart is de plek waar alle antwoorden bewaard worden. Door met haar te verbinden, ontdek je universele waarheden voor jouw leven.

VEILIGHEID

Veiligheid is de basis om te kunnen groeien en uit je overlevingsmodus te stappen, om voor het leven te kiezen.

Wat heb jij hiervoor nodig? 

VREUGDE

Ontdek waar jouw hart superenthousiast van gaat stralen. Pure vreugde borrelt op vanuit het diepste van je zijn.

VRIJHEID

Mogelijkheden leren zien, opent de poort naar vrijheid doordat je hierdoor bewuste keuzes kan maken.

VERBONDENHEID

Voel en weet je verbonden met jezelf, met de ander, met de wereld om je heen. Jij bent deel van een groter geheel en neemt nu jouw plek in.

Healingcirkel

24 Healingcirkels

Energetische coaching en healing

2 Persoonlijke sessies

Hartactivatie

4 Hartactivaties

Kom bij de Hartezieners Community

De Hartezieners Community is een online community van gelijkgestemden, vrouwen zoals jij, die er bewust voor kiezen om de weg naar zichzelf te bewandelen en opnieuw verbinding te maken met hun hartekracht

Wanneer het leven je door elkaar heeft geschud, heb je nood aan herbronning en vaak ook aan een nieuwe richting. Je hebt gemerkt dat de manier waarop je vroeger dingen aanpakte, niet meer werkt. Er is iets anders nodig, een vernieuwde aanpak vanuit een grotere hartsverbinding.

De community biedt je hiervoor een veilige, gedragen plek van geborgenheid ter ondersteuning van jouw innerlijk proces, jouw innerlijke reis terug naar jezelf.

Daarbij worden je de nodige tools om je hartsverbinding te herstellen en versterken aangereikt.

 

Wat als iedereen op aarde zou leven met een open hart en vanuit onvoorwaardelijke liefde in het leven zou staan? Hoe mooi zou dat niet zijn? 

Dat is ook mijn droom voor jou: dat je je niet langer afgescheiden en alleen voelt, maar dat je desondanks de pijn en de donkere periodes die je meemaakte, met liefde en een open hart in de wereld kan staan. Dat je niet enkel overleeft en de dagen door spartelt, maar dat je leeft met hart en ziel

2 Harteziener Formules

NIEUW! Start 1/4/2021

Harteziener Light

 • Verbinding met gelijkgestemden in de besloten FB-groep 'Hartezieners Community'

Elke maand:

 • Healingcirkel nieuwe maan

 • Healingcirkel volle maan

 • 2x live Q&A waarbij je antwoord ontvangt op al je vragen rond hartekracht en aanverwante thema's

Harteziener Love and Light

 • Verbinding met gelijkgestemden in de besloten FB-groep 'Hartezieners Community

Elke maand:

 • Healingcirkel nieuwe maan

 • Healingcirkel volle maan

 • 2x live Q&A waarbij je antwoord ontvangt op al je vragen rond hartekracht en aanverwante thema's

Wekelijks:

 • Hartekracht in je mailbox - een volledig traject met videolessen, inzichtsoefeningen, reflectievragen om je hartsverbinding te herstellen en te versterken 

BONUSSEN:

 • Je krijgt toegang tot de gehele Harteziener Academie met aanvullende online cursussen die je lichaam, hart en geest op één lijn brengen:

  • Rust​

  • Reflectie

  • Schrijf je vrij

  • Ontdek je verborgen schat

  • ...

 • 2 persoonlijke sessies voor healing en coaching

Wat anderen ervaren

Ik zoek nu bewust contact met mijn hart en wat ik voel aan wensen, antwoorden. Ik mediteer weer bijna elke dag en ben er mij nu meer van bewust wanneer ik vanuit mijn hoofd alles ga beslissen of vanuit weerstand in plaats van mijn gevoel te volgen. Ik denk dat veel mensen hier baat bij kunnen hebben, zeker als je vastgelopen bent in je leven, teveel vanuit je hoofd leeft. - Roos

 

Ik vind meer rust en krijg sneller inzichten. Ik kan nu bewuster leven en mijn gedachtemolen sneller tot rust brengen. De cursus omvat een schat aan informatie om bewuster te leven en onszelf te helen, maar is toch simpel en compact. Dankjewel Tinne om deze enorme schat aan wijsheid met ons te delen. - Lut

 

Hoe groter je hartsverbinding, hoe mooier de wereld er uitziet! Wat misschien best wel moeilijke materie is, als je dat ergens leest, is hier in deze cursus duidelijk gemaakt. Dankjewel Tinne, om me dichter bij mezelf en mijn hart te brengen. - Judith

Wat een transformatie, ik voel me een ander mens. Ik kan mijn gevoel veel beter voelen en ik durf dit ook te vertrouwen en te volgen. Ik heb meer zelfvertrouwen en minder angsten om verkeerde beslissingen te maken. Het voelt alsof verschillende puzzelstukjes in elkaar zijn gevallen, in een geheel. - Nele

Image by Eric Ward

Kijken doe je met je ogen, zien met je hart

Veelgestelde vragen

Ik heb tijdens mijn leven zovele muren gebouwd rondom mijn hart. Kan ik dan nog wel terug verbinding maken?


Verbinding maken met je hart kan altijd, wanneer jij daar bewust voor kiest. Om verbinding te kunnen maken is inzicht in de muren rondom je hart belangrijk, maar je hoeft ze niet allemaal eerst af te breken voordat je verbinding kan maken.
Ik weet niet of een online community wel iets voor mij is.


Een online community heeft meerdere voordelen.

 • In uitdagende tijden zoals nu, kan je op deze manier toch verbinden met gelijkgestemden.
 • Je kan de wekelijkse hartekracht-mail bekijken op het moment dat jou het beste past. Daarnaast kan je hetzelfde materiaal meerdere malen bekijken.
Andere cursisten hadden ook deze bedenking. Maar al snel lieten ze weten dat:
 • ze uitkeken naar de wekelijkse mail met oefeningen en inspiratie.
 • het voelde alsof ze rechtstreeks aangesproken werden.
 • het zo goed meeviel dat ze zich afvroegen waarom ze het programma niet eerder hadden gevolgd (omdat ze toen schrik hadden voor het online gedeelte)
Kan ik vragen stellen als ik ergens tegen aanloop?


Je mag me al je vragen mailen. Afhankelijk van de inhoud en het antwoord, beantwoord ik je vraag per mail of met een persoonlijke sessie, als dat nodig blijkt. Daarnaast zijn je vragen mogelijks ook interessant voor andere deelnemers, waardoor ze ook aan bod kunnen komen in de tweewekelijkse Q&A. Uiteraard altijd met respect voor ieders privacy.
Hoelang loopt het abonnement?


Je wordt telkens lid van de Hartezieners Community voor de periode van 12 maanden. Concreet betekent dit dat je hiervoor

 • een eenmalige betaling doet, met korting.
 • elke maand je bijdrage betaalt gedurende 12 maanden*.
Voor de abonnementsformule wordt bij het afrekenen een kredietkaart gevraagd. Heb je deze niet, stuur me dan even een mail en dan maak ik het manueel voor jou in orde.
Kan ik het abonnement stop zetten?


In principe ga je het lidmaatschap aan voor 12 maanden. Wil je toch graag vroeger opzeggen, laat het me dan per mail weten, met een motivatie waarom je het abonnement graag stopzet.
Kan ik Hartekracht in een verkorte versie volgen?


Het traject Hartekracht maakt in wezen integraal onderdeel uit van de Hartezieners Community, doordat dit het dagelijks ervaren en toepassen bevordert, wat voor ware transformatie zorgt. Wil je Hartekracht toch liever verkort en op je eigen tempo doorlopen? Dan is er de optie om de basiscursus Hartekracht aan te kopen. Hierbij ontvang je de basisfundamenten in een cursus van 6 weken.

Heb je nog vragen? 

Stuur me gerust een mailtje met je vragen of je twijfels. 

tinne@justbie.be

CONTACT

tinne@justbie.be

0473 66 14 88

 • Black Instagram Icon
 • Black Pinterest Icon
Just Bie.png

Leef je Hartekracht!

©2021 Just Bie