top of page

FAQ

Hieronder vind je enkele veel gestelde vragen. Niet gevonden wat je zocht, stel jouw vraag dan gerust via het contactformulier.

 • De kracht van online cursussen
  Je volgt de cursus op het moment dat voor jou het beste past. Je bepaalt zelf het ritme van de cursus: pauzeren, opnieuw kijken, verdiepen. Je kan beter je eigen proces volgen: voor mensen die hooggevoelig zijn, vormt een cursus volgen in groep vaak een uitdaging doordat je sterk de energie van je medecursisten aanvoelt en daardoor minder je eigen proces volgt. Vanuit je eigen veilige, gedragen plek kan je de lesinhoud beter integreren doordat je vanuit een meer ontspannen staat aanwezig bent. Geen verplaatsingskosten en -tijd, wel rechtstreekse toegang tot het cursusplatform.
 • Wat als ik vragen heb bij de cursus?
  Vragen mogen altijd gemaild worden naar tinne@justbie.be
 • Waar vind ik de online cursussen?
  Momenteel ondergaat de Online Academie een update. In de toekomst zullen alle cursussen verzameld staan in het ledengedeelte van deze website Just Bie. De online cursussen staan verzameld in de Harteziener Academie. Via deze link kom je in de Harteziener Academie terecht en kan je inloggen voor jouw cursus.
 • Hoe schrijf ik me in voor een online cursus?
  Inschrijven voor een online cursus doe je door op de knop AANMELDEN te klikken. Je komt terecht op een aanmeldscherm, waar je met je mailadres een wachtwoord kan aanmaken voor toegang tot het ledengedeelte van de website. Na deze stap volgt het betalingsscherm, om je inschrijving te voltooien. Zo heb je direct toegang tot jouw gekozen cursus.
 • Hoe verloopt een sessie bij Just Bie?
  Tijdens een sessie bij Just Bie staat jouw proces voorop. Om jouw proces optimaal te ondersteunen wordt er tijdens een sessie in 2 delen gewerkt. Een verhelderend, coachend gesprek met: Ruimte om op verhaal te komen, nieuwe, verdiepende inzichten, praktisch advies. Energetische healing: Je fysieke lichaam wordt omhuld en doordringt door een energieveld. In dit energieveld kunnen zich blokkades vormen. Energetische healing brengt deze blokkades opnieuw in balans, waardoor je levensenergie (KI of Chi) opnieuw kan doorstromen en je zelfgenezend vermogen gestimuleerd wordt.
 • Met welke energetische vormen ondersteun ik jouw proces?
  Reiki: een zachte healingsvorm die je levensenergie opnieuw doet stromen Healing vanuit een sjamanistische insteek: blokkades worden opgespoord en losgemaakt waardoor jouw energie terug stroomt. Vaak wordt er gewerkt met de drum, de ratel en de veer om je energieveld opnieuw in balans te brengen. De kracht van intentie Deze vormen de basis voor het energetisch werk. Daarbij zorg ik steeds voor een sacrale ruimte, een veilig veld waarin we elkaar ontmoeten op energetisch niveau. In wezen is alles energie. Energie kent geen tijd of ruimte. Daar in het veld van oneindige mogelijkheden ontmoeten we elkaar.
 • PRAKTISCH - Waar gaat de sessie door?
  Je kan kiezen tussen een sessie in de praktijk van Just Bie of een online sessie. Online sessies verlopen via Zoom. Je ontvangt hiervoor een aanmeldlink per mail bij het boeken van je afspraak. Voor een sessie in de praktijk van Just Bie, ben je welkom op het volgende adres: Dr. Van de Perrestraat 299 - 2440 Geel
 • ONLINE COACHING - Wat en hoe?
  Hoe verloopt een online sessie? Bij het boeken van je afspraak ontvang je een bevestigingsmail met daarin een aanmeldlink voor je online sessie via Zoom. Op het afgesproken tijdstip ontmoeten we elkaar in een videogesprek. Wat heb ik nodig voor een online sessie? Voor een online sessie heb je een smartphone, tablet, pc of laptop nodig. Schakel zeker ook de camera en de microfoon aan, zodat we elkaar kunnen zien en horen. Is de dienstverlening online wel gelijkwaardig aan een live gesprek? Dit is een veel gehoorde bedenking, die voor de meesten na een eerste gesprek is weggenomen. Ja, het is anders. Toch is het zeker mogelijk om ook online echt verbinding te maken.
bottom of page