za 20 feb. | Online schrijfworkshop

Schrijf je vrij

Schrijf je eigen helend verhaal
Registratie is afgesloten
Schrijf je vrij

Tijd en locatie

20 feb. 09:30 – 12:30
Online schrijfworkshop

Over het evenement

We vertellen onszelf heel de dag door verhalen; verhalen over onszelf en over de wereld. Meestal worden deze verhalen verteld vanuit ons kleine-ikje, vanuit ons ego of onze hartbeschermer. 

Vaak zijn het verhalen die verklaren waarom je je niet goed in je vel voelt en meer nog, waarom je het recht hebt om je slecht te voelen, om ziek te zijn of om je je op een bepaalde manier te gedragen. En dat is heel normaal. Gezien het vertellen van verhalen al zo oud is... vanuit de oertijd afstamt, zijn onze verhalen vooral gericht op overleven.

Kan jij, zonder oordeel, de verhalen die jij jezelf vertelt herkennen? Hoe klinkt jouw verhaal? Wat vertel jij over jezelf en je leven?

Wat als jij je verhaal kan herschrijven en kan vertellen vanuit het perspectief van healing, waarbij de nadruk ligt op mogelijkheden, hoop en groei?

In deze workshop reik ik je de tools aan om je eigen helend verhaal te schrijven. 

Een helend verhaal helpt je beter om te gaan met de moeilijke situaties in je leven. Door een helend verhaal te schrijven, bekijk je de moeilijke situatie met andere ogen. Je gaat op zoek naar de mogelijkheden en de groeikansen die verborgen zitten in de moeilijke situatie. Dit kan best heftig zijn. Maar hierdoor kan je wel terug je kracht opeisen waardoor jij kan helen en de moeilijke situatie een plaats kan geven in je leven.

Praktisch:

 • Oefeningen om je creativiteit te laten stromen
 • Wat is een helend verhaal en hoe begin je daaraan
 • Ruimte om te schrijven en te delen 

Inclusief:

 • Een persoonlijke sessie waarbij we samen je verhaal onder de loep nemen en de verborgen boodschap ontdekken, ter verdieping van je inzichten en met ruimte voor healing van blokkades.

Verhalen raken je tot in het diepst van je wezen, je hart en ziel. Ze transformeren je van binnenuit.

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
 • Schrijf je vrij
  €85
  €85
  0
  €0
Totaal€0

Deel dit evenement