ma 21 jun. | Online meditatie

Hartactivatie zomerzonnewende

Activatie van het Hart van de Universele Mens
Registratie is afgesloten
Hartactivatie zomerzonnewende

Tijd en locatie

21 jun. 19:00 – 20:00
Online meditatie

Over het evenement

De activatie van ‘Het Hart van de Universele mens’ is een tool om het bewustzijn van jezelf en anderen te verhogen.

Ze ondersteunt je vermogen te weten wat te doen in overeenstemming met je visie en je waarden als co-creator in deze nieuwe tijden van verandering. Het zal je ook ondersteunen in je vermogen om te weten wanneer de tijd rijp is voor actie en wanneer voor stilte.

De activatie van Het Hart van de Universele mens opent nieuwe lagen van licht en energie binnenin het hart van je zonnevlecht. Het is tijd om meer aanwezig te zijn, nu je ervoor kiest om je gevoel van ego te balanceren in een gezond, evenwichtig gevoel van je Zelf, van je ziel.

Je wordt aangemoedigd om JA te zeggen tegen jezelf en meer van wie je bent te omarmen. Wanneer je dit steeds meer toepast, verhoog je de straling van licht en energie die nu al in je hartcentrum, je hoger hart en je kruin aanwezig is. Tijd voor een kwantumsprong in de energie van oneindige liefde en bewustzijn.

Dit is een unieke en krachtige activatie die je ondersteunt terwijl je groeit in je vermogen om je leven te leven met energetisch bewustzijn, krachtig, vredig en vol vreugde.

Deze hartactivatie is gebaseerd op het werk van Peggy Phoenix Dubro.

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
  • Hartactivatie
    €11
    €11
    0
    €0
Totaal€0

Deel dit evenement