aleksandr-ledogorov-310150-unsplash_edited_edited.jpg

CURSUS
EN WORKSHOPS

Wanneer het leven je door elkaar heeft geschud, heb je nood aan herbronning en vaak ook aan een nieuwe richting. Je hebt gemerkt dat de manier waarop je vroeger dingen aanpakte, niet meer werkt. Er is iets anders nodig, een vernieuwde aanpak vanuit een grotere hartsverbinding. 

Hiervoor heb ik de Harteziener Academie opgericht, om jou te ondersteunen op je pad naar een sterkere hartsverbinding. Daarnaast worden er ook creatieve workshops georganiseerd om je hartekracht te versterken.

 

HARTEZIENER ACADEMIE

De manier waarop je naar je leven kijkt, bepaalt je levenservaring. 
Als harteziener kijk je naar je leven met ogen van liefde en ervaar je een sterke hartsverbinding in alles wat je doet.

 
Hartekracht960.jpg

TRAJECT HARTEKRACHT

Na 44 dagen heb jij een sterke hartsverbinding opgebouwd en ervaar je meer veiligheid, vertrouwen, vreugde, vrijheid en verbinding in je leven. Je ontdekt jouw persoonlijke blueprint voor jouw unieke hartsverbinding. Want hoewel je een portie universele inzichten ontvangt en eenvoudige, praktisch toepasbare tips, ontdek je ook waar jouw hart van gaat stralen en hoe je dit meer kan integreren in je leven. Deze cursus is niet voor jou als je graag alles bij het oude houdt. Transformatie is verzekerd, je zal je leven in een nieuw licht zien.

community960.jpg

HARTEZIENERS COMMUNITY

De Hartezieners Community wil graag een plek bieden om samen te komen, om te verbinden met gelijkgestemden. Een plek waar je geborgenheid en gedragenheid vindt. Een plek waar je verschillende tools aangereikt krijgt om je te ondersteunen op je levensreis.