Herstel je hartekracht

met energetische coaching

Hoe werkt energetische coaching?

Tijdens een energetische coaching kom je eerst op verhaal. Je krijgt ruimte om jezelf te ontmoeten. Je leert met een andere blik naar je obstakels kijken waardoor deze transformeren in uitdagingen.

Meestal is het antwoord dat je zoekt of nodig hebt heel eenvoudig, ergens diep vanbinnen ken je dit antwoord al. Maar wanneer je je midden in de storm, de uitdaging bevindt, zie je het even niet.

Werkelijke healing, heel worden is iets wat je zelf doet, van binnenuit.

Energetische coaching en healingswerk ondersteunen jouw proces. Je lichaam en je energieveld ontvangen een positieve stimulans, een impuls wat het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam activeert. Daarbij zoeken we naar de oorzaak van je probleem, je uitdaging waardoor de transformatie langdurige van aard is.

Reiki en healing vanuit het sjamanisme vormen de basis voor de energetische coaching.

Daarbij zorg ik steeds voor een sacrale ruimte, een veilig veld waarin we elkaar ontmoeten op energetisch niveau. In wezen is alles energie. Energie kent geen tijd of ruimte. Daar in het veld van oneindige mogelijkheden ontmoeten we elkaar.

  • Blokkades worden energetisch losgemaakt​

  • Oude overtuigingen en angsten worden getransformeerd

  • Minder vermoeidheid, je energie gaat weer stromen

  • Je vindt opnieuw rust in jezelf en leert beter met stress omgaan

  • Je maakt je minder zorgen en piekert ook minder

  • Je leert verbinding maken met je hart, je dromen en je verlangens

  • Je ervaart meer balans en liefde in je leven

Hartactivatie.jpg

"A healer is not someone you go to for healing. A healer is someone who triggers within you, your own ability to heal yourself."

Galaxie Vibes

Wat anderen ervaren

Dankjewel voor jouw steun en healing! 🙏💕 Er zijn weer nieuwe wegen voor me open gegaan en ik zie weer nieuwe mogelijkheden die ik voorheen niet kon zien. - Judith

 

Sinds de healing gebeuren er echt wonderen. - Martine

 

De healing sessies doen me telkens veel deugd en leggen zo verrassend de vinger op de punten waar ik mee worstel. Dankjewel Tinne om me dit alles aan te reiken en mee te helpen zien, hier kan ik nog verder mee aan de slag gaan. – Gaby

Veelgestelde vragen