Herstel je hartekracht

met energetische coaching

ENERGETISCHE COACHING

Ben je even het noorden kwijt en weet je niet wat je volgende stap is? Heb je nood aan ondersteuning, healing, praktische tips en advies?

 

Meestal is het antwoord dat je zoekt of nodig hebt heel eenvoudig, ergens diep vanbinnen ken je dit antwoord al. Maar wanneer je je midden in de storm, de uitdaging bevindt, zie je het even niet.

 

Tijdens een energetische coaching kom je eerst op verhaal. Je krijgt ruimte om jezelf te ontmoeten. Je leert met een andere blik naar je obstakels kijken waardoor deze transformeren in uitdagingen.

 

Daarnaast is er ruimte voor healing, creatieve of energetische oefeningen, afhankelijk van wat jij nodig hebt in jouw proces.

  • Blokkades worden energetisch losgemaakt​

  • Oude overtuigingen en angsten worden getransformeerd

  • Minder vermoeidheid, je energie gaat weer stromen

  • Je vindt opnieuw rust in jezelf en leert beter met stress omgaan

  • Je maakt je minder zorgen en piekert ook minder

  • Je leert verbinding maken met je hart, je dromen en je verlangens

  • Je ervaart meer balans en liefde in je leven

Werkelijke healing, heel worden is iets wat je zelf doet, van binnenuit.

Energetische coaching en healingswerk ondersteunen jouw proces. Je lichaam en je energieveld ontvangen een positieve stimulans, een impuls wat het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam activeert.

Reiki en healing vanuit het sjamanisme vormen de basis voor de energetische coaching.

Daarbij zorg ik steeds voor een sacrale ruimte, een veilig veld waarin we elkaar ontmoeten op energetisch niveau. In wezen is alles energie. Energie kent geen tijd of ruimte. Daar in het veld van oneindige mogelijkheden ontmoeten we elkaar.

Dankjewel voor jouw steun en healing! 🙏💕 Er zijn weer nieuwe wegen voor me open gegaan en ik zie weer nieuwe mogelijkheden die ik voorheen niet kon zien. - Judith

 

Sinds de healing gebeuren er echt wonderen. - Martine

 

De healing sessies doen me telkens veel deugd en leggen zo verrassend de vinger op de punten waar ik mee worstel. Dankjewel Tinne om me dit alles aan te reiken en mee te helpen zien, hier kan ik nog verder mee aan de slag gaan. – Gaby

Wat anderen ervaren

Groeistof.jpg
zegel%402x_edited.png

Online sessies verlopen in samenwerking met Groepspraktijk Groeistof. 

Veelgestelde vragen

Online coaching

Hoe verloopt een online sessie?


We ontmoeten elkaar via een videogesprek op het afgesproken tijdstip. Je ontvangt hiervoor een mail met een aanmeldlink voor Microsoft Teams, met een stappenplan om je te begeleiden. Je hoeft niets te downloaden om deel te nemen. Dat kan heel makkelijk via je browser. Klinkt dit als Chinees? Geen paniek, ik leg je graag uit hoe het werkt.
Wat heb ik nodig voor een online sessie?


Voor een online sessie heb je een smartphone, tablet, pc of laptop nodig. Schakel voor de sessie zeker ook je camera en microfoon aan, zodat we elkaar kunnen zien en horen.
Is de dienstverlening online wel gelijkwaardig aan een live gesprek?


Dit is een veel gehoorde bedenking, die voor de meesten na het eerste gesprek weggenomen is. Ja, het is anders. Toch is het zeker mogelijk om ook online echt verbinding te maken.

Energetische coaching

Wat is energetische coaching?


Energetische coaching bestaat in vele vormen zoals reiki, healing, alsook voetreflexologie, acupressuur, kinesiologie en de kracht van intentie. De basis hierbij is dat er gewerkt wordt met het energieveld dat de mens omhuld en doordringt. Het energieveld rondom je lichaam wordt ook je aura genoemd. Ook in je lichaam lopen er energiebanen, de meridianen. Klachten ontstaan wanneer er in het energieveld blokkades zijn, waardoor je energie niet meer vrij kan stromen. Deze blokkades worden opnieuw in balans gebracht, wat het zelfgenezend vermogen stimuleert en waardoor de levensenergie, de KI of Chi, opnieuw kan stromen.
Met welke energetische vormen ondersteun ik jouw proces?


  • Reiki: een zachte healingsvorm die je levensenergie opnieuw doet stromen
  • Healing vanuit een sjamanistische insteek: blokkades worden opgespoord en losgemaakt waardoor jouw energie terug stroomt. Vaak wordt er gewerkt met de drum, de ratel en de veer om je energieveld opnieuw in balans te brengen.
Deze twee vormen de basis van mijn energetisch werk. Daarbij zorg ik steeds voor een sacrale ruimte, een veilig veld waarin we elkaar ontmoeten op energetisch niveau. In wezen is alles energie. Energie kent geen tijd of ruimte. Daar in het veld van oneindige mogelijkheden ontmoeten we elkaar.
Hoe kan ik werkelijk healen of heel worden?


Werkelijk healen is iets wat je zelf doet. Energetische coaching en healingswerk ondersteunen jouw proces. Je lichaam en je energieveld ontvangen een positieve stimulans, een impuls wat het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam activeert. Jij bezit de ware kracht om jezelf heel te maken, dat is jouw pure hartekracht.

Praktisch

Waar gaat de sessie door?


Momenteel verlopen de sessies standaard online. Hiervoor werk ik samen met Groepspraktijk Groeistof. Uitzonderingen zijn mogelijk. Stuur me hiervoor een mail met jouw vraag - tinne@justbie.be

Healingcirkel

'A Healer is not someone you go to for healing. 

A Healer is someone who triggers within you, 

your own ability to heal yourself.'

Galaxie Vibes

Praktijk Just Bie

Afspraken in de praktijk zijn momenteel tot een minimum herleid.

Heb je toch een afspraak in de praktijk, dan ben je van harte welkom op dit adres:

Just Bie

Dr. van de Perrestraat 299

2440 Geel