Image by Dominik Schröder
BOEK HARTEKRACHT, LICHT IN HET DONKER

'Hartekracht, licht in het donker' gaat over de verbinding met je hart en vooral ook over de muren die je rond haar gebouwd hebt om haar veilig en beschermd te houden, en dat werkt!

 

Totdat je op den duur beseft dat je geen voeling meer hebt met wat er in je hart leeft, wat je dromen en verlangens zijn.

Maar hoe kan je die verbinding dan herstellen? Wat kan je doen om je hart weer te voelen?

Hartekracht, licht in het donker

ERVARINGEN VAN LEZERS

Een eye-opener


Ik wist niet precies wat ik moest verwachten. Pagina na pagina kreeg ik duidelijke en eenvoudige toelichtingen die tot nadenken stemmen.

Ik heb de oefeningen en tips die Tinne aanbiedt om haar inzichten tot leven te brengen, heel erg geapprecieerd en zal deze zeker nog toepassen. ‘Hartekracht’ is een aanrader, een eye-opener. Dank je Tinne.

Greta

Mijn hartbeschermer draait overuren


Jouw boek is echt een pareltje! Het leest heel vlot, is duidelijk geschreven, helemaal jij. Het bracht mij terug naar de hartverwarmende cursus.

Ik pak het regelmatig vast als mijn hartbeschermer weer overuren draait of als het donker de overhand neemt in mijn leven, jouw tips en oefeningen helpen mij dan om dichter bij mijn hart te komen. Dankjewel !!!

Diana

Het boek biedt duidelijkheid over onze eigen processen


Vanaf de eerste regels ontroerde het boek me al. Het raakt me omdat het zo herkenbaar is. Oprecht geschreven vanuit het Hart.

De quotes van Tinne zelf zijn down to earth, simpel en tegelijk heel krachtig en alleszeggend. Ze zijn mijn favorieten. Af en toe een beetje humor en de beeldende taal maakt het luchtig en fijn om te lezen.

De boodschap blijft wel krachtig. Het boek biedt duidelijkheid over onze eigen processen. Een waar pareltje gegroeid vanuit het duister naar het Licht!

Dank je Tinne om je verhaal te delen via het boek en ons allen te helpen inzicht te krijgen in wat belangrijk is in ons leven, Liefde. Liefde lost alle blokkades op.

Lut

Waardevolle inzichten

Het boek Hartekracht, licht in het donker biedt ontzettend veel inzichten. Je leert om te gaan met pijn, verdriet, angst,.. op een positieve en bewuste manier. Wat ik zo fijn vind aan het boek is dat het jou toont dat deze 'pijn' er helemaal mag zijn. Je leert de pijn als het ware te omarmen en je ontdekt de waarde van DURVEN voelen.

De opbouw is heel fijn en werkt als een mini-traject rond innerlijke groei. Je wordt door Tinne begeleid vanuit het donker naar een stralend nieuw licht. 

Shari

Verbinding met je kern


Het zijn woelige tijden.... nieuwe dimensies dienen zich aan.... en de mooiste reis die jij jezelf of een ander kan geven in 2020 is niet naar een of ander verre tropische bestemming. Het is een reis veel dichter bij huis... een reis naar BINNEN, naar je eigen KERN, je OORSPRONG waar je met alles en iedereen VERBONDEN bent 💜 Het boek ‘Hartekracht’ helpt je hiermee op weg...

Schenk jezelf of een ander de mooiste reis van jouw, zijn of haar leven!

Judith

Verhelderend

Het boek Hartekracht, Licht in het Donker helpt je op weg om de muren rond je hart stilaan af te breken en werpt een milde blik op je hartbeschermer (ego). Heel licht, humoristisch en verhelderend geschreven met oefeningen en eigen ervaringen.

Kim

 
 
Image by Dominik Schröder

VERKOOPPUNTEN

Just Bie

Dr. van de Perrestraat 299 - 2440 Geel

Larimar

Molenstraat 48 - 3202 Rillaar

Ons Engelenhuisje

Kortestraat 1 - 2260 Westerlo

Yojoma

Hoortverten 34 - 2350 Vosselaar

Your moment

Lindenlaan 7 - 2990 Wuustwezel

ONLINE

boekscout.nl

bol.com