Image by Dominik Schröder

BOEK HARTEKRACHT, LICHT IN HET DONKER

Hartekracht werpt nieuw licht op je hart en op de muren die je gebouwd hebt om haar te beschermen. Je hart is de drager van je essentie, je levenskracht. Het is de plek waar je dromen en verlangens bewaard worden. In je leven gebeuren er echter ook dingen die niet leuk zijn, die pijn doen. Hierdoor bouw je muren rondom je hart, om haar tegen de pijn te beschermen. En dat werkt!

Maar die muren beschermen niet enkel je hart, ze zorgen er ook voor dat jij je afgescheiden, verloren en alleen voelt, dat je geen voeling meer hebt met wat er in je hart leeft, met wie jij in wezen bent.

Hartekracht, licht in het donker

In het boek staan verschillende oefeningen om je hartekracht te versterken. Klik hier door naar de digitale versie.

ERVARINGEN VAN LEZERS

Een eye-opener


Ik wist niet precies wat ik moest verwachten. Pagina na pagina kreeg ik duidelijke en eenvoudige toelichtingen die tot nadenken stemmen.

Ik heb de oefeningen en tips die Tinne aanbiedt om haar inzichten tot leven te brengen, heel erg geapprecieerd en zal deze zeker nog toepassen. ‘Hartekracht’ is een aanrader, een eye-opener.

Dank je Tinne.

Greta

Mijn hartbeschermer draait overuren


Jouw boek is echt een pareltje! Het leest heel vlot, is duidelijk geschreven, helemaal jij.

Het bracht mij terug naar de hartverwarmende cursus. Ik pak het regelmatig vast als mijn hartbeschermer weer overuren draait of als het donker de overhand neemt in mijn leven, jouw tips en oefeningen helpen mij dan om dichter bij mijn hart te komen.

Dankjewel !!!

Diana

Het boek biedt duidelijkheid over onze eigen processen


Vanaf de eerste regels ontroerde het boek me al. Het raakt me omdat het zo herkenbaar is. Oprecht geschreven vanuit het Hart.

De quotes van Tinne zelf zijn down to earth, simpel en tegelijk heel krachtig en alleszeggend. Ze zijn mijn favorieten. Af en toe een beetje humor en de beeldende taal maakt het luchtig en fijn om te lezen.

De boodschap blijft wel krachtig. Het boek biedt duidelijkheid over onze eigen processen. Een waar pareltje gegroeid vanuit het duister naar het Licht!

Dank je Tinne om je verhaal te delen via het boek en ons allen te helpen inzicht te krijgen in wat belangrijk is in ons leven, Liefde. Liefde lost alle blokkades op.

Lut

Waardevolle inzichten

Het boek Hartekracht, licht in het donker biedt ontzettend veel inzichten. Je leert om te gaan met pijn, verdriet, angst,.. op een positieve en bewuste manier. Wat ik zo fijn vind aan het boek is dat het jou toont dat deze 'pijn' er helemaal mag zijn. Je leert de pijn als het ware te omarmen en je ontdekt de waarde van DURVEN voelen. De opbouw is heel fijn en werkt als een mini-traject rond innerlijke groei. Je wordt door Tinne begeleid vanuit het donker naar een stralend nieuw licht. 

Shari

Verbinding met je kern


Het zijn woelige tijden.... nieuwe dimensies dienen zich aan.... en de mooiste reis die jij jezelf of een ander kan geven in 2020 is niet naar een of ander verre tropische bestemming. Het is een reis veel dichter bij huis... een reis naar BINNEN, naar je eigen KERN, je OORSPRONG waar je met alles en iedereen VERBONDEN bent 💜 Het boek ‘Hartekracht’ helpt je hiermee op weg... Schenk jezelf of een ander de mooiste reis van jouw, zijn of haar leven!

Judith

Verhelderend

Het boek 'Hartekracht, Licht in het donker' helpt je op weg om de muren rond je hart stilaan af te breken en werpt een milde blik op je hartbeschermer (ego). Heel licht, humoristisch en verhelderend geschreven met oefeningen en eigen ervaringen.

Kim

(h)erkenning

Ik heb met veel genoegen en (h)erkenning je boek gelezen. Het was heel raak en inspirerend, een heel aangename, vlotte, luchtige schrijfstijl ook.

En wat een verhaal, uit het leven gegrepen, wat een hobbelig parcour heb jij afgelegd, maar chapeau hoe jij daardoor de beste versie van jezelf geworden bent.

Je bent een hele pure straffe madam met een groot hart, die jezelf en ook anderen veel bied, je boek is echt een pareltje en voor mij letterlijk een geschenk uit de zevende hemel.

Het is ook heel verhelderend, het laat vele kanten van een situatie in een ander licht zien. Vaak verbergt dat wat niet goed zichtbaar is, de beste vruchten. Één ding is zeker, ik heb er veel aan gehad en zal het in de toekomst regelmatig nog eens vastpakken om stukken te herlezen en waar mogelijk in de praktijk te integreren.

Katrien

 
 
Image by Dominik Schröder

VERKOOPPUNTEN

EEN GESIGNEERD EXEMPLAAR

Ontvang je graag een gesigneerd exemplaar?

Klik door naar de shop en plaats je bestelling.

FYSIEKE VERKOOPPUNTEN

Je betaalt standaard 17 euro per exemplaar

Just Bie

Dr. van de Perrestraat 299 - 2440 Geel

Larimar

Molenstraat 48 - 3202 Rillaar

Ons Engelenhuisje

Kortestraat 1 - 2260 Westerlo

Yojoma

Hoortverten 34 - 2350 Vosselaar

Your moment

Lindenlaan 7 - 2990 Wuustwezel

ONLINE

Opgelet, hier kan de levertermijn tot 2 weken zijn

boekscout.nl

bol.com